NENS

Al Decroly English School, els nens es diverteixen cantant, jugant, parlant i

tot en anglès. S'acostumen des del principi a escoltar anglès i a assimilar les estructures sense esforç.

A més, els nens estan envoltats d'altres nens de la seva edat amb el quals comparteixen aprenentatges. 

És en aquesta estapa quan els és més senzill.

 

 

JOVES 

Es tracta de cursos dirigits a joves d'entre 12 i 18 anys que volen obtenir un nivell més alt del que podrien arribar a assolir a l'escola. 

Preparem els nostres alumnes per tal d'adquirir un certificat oficial de Cambridge ESOL

Treballem totes les habilitats: expressió oral, escirta, auditiva i, el nostre principal objectiu, és que els nostres alumnes desenvolupin la capacitat d'entendre i utilitzar l'anglès a nivell oral. ADULTS

Els nostres cursos d'anglès per a adults, cobreixen tots els nivells, des de principiants fins a nivells més avançats. 

Podem preparar els nostres alumnes per tal d'obtenir un títol oficial de Cambridge ESOL, o podem oferir-te cursos dirigits a l'àmbit dels negocis. PROVA DE NIVELL

Per tal d'inscriure't en un dels nostres cursos, necessitarem comprovar primer que el teu nivell d'anglès es correspon amb el del curs que desitges estudiar. D'aquesta manera, podrem situar-te en el nivell que millor encaixarà amb tu.


 

CURSOS INTENSIUS 

Oferim cursos intensius durant els mesos d'estiu ( Juny i Juliol), pensats per a cobrir les teves necessitats amb la mateixa qualitat que els altres cursos però en menys temps. Sigui per a millorar el teu anglès, avançar el teu nivell ràpidament o per preparar algun examen.